Почитувани,

Ви благодариме за вашиот интерес за ICX имплантите. Регистрацијата на овие производи во Македонија е во тек. Наскоро на овој сајт ќе можете да ги добиете сите потребни информации за купување и употреба на ICX имплантите во вашата земја. Во меѓувреме, прегледајте ги општите информации за имплантите на линкот за Хрватска.